Chci si nakoupit plenky osobně

Chcete si látkové plenky vybrat osobně?

Je to možné u nás ve skladu. Nejsme klasický obchod s klasickou každodenní otevírací dobou, ale otevírám vám náš sklad a dávám vám pravidelně možnost přijet a vybrat si látkové plenky přímo u zdroje.

V případě zájmu o osobní návštěvu skladu na Loukovci nás prosím kontaktujte na jana@latkovky.cz nebo na telefonu 728 327 283

  Možnosti platby

  • Platba elektronickým bankovnictvím v mobilu
    Možnost platit jen telefonem z elektronického bankovnictví přes QR kód  je nejsnazší a nejlepší možnost, jak ve skladu při nákupu platit. Podmínkou je, že máte bankovnictví v mobilu.
  • Dá se platit hotově normálně penězma?
    ANO. Díky tomu, že 1. 1. 2023 bylo zrušeno EET a s platbou hotově se nepojí další administrativa a formuláře, tak můžu zase přijímat i platby v hotovosti.
  • Můžu ve skladu platit kartou?
    NE. Zatím nemám ve skladu terminál na platbu kartou. Jediná možnost platby je elektronickým bankovnictvím v mobilu nebo na počítači. QR kod umím. 

  • Platba předem na účet
    Můžete si doma vybrat zboží k prohlédnutí a výběru, zaplatit. Na místě si vyberete, co potřebujete a případný přeplatek vám vrátím zpět zase na účet. V podstatě si uděláte objednávku s osobním vyzvednutím a na místě si se na ni podíváte a rozhodnete se, jestli je to to ono a chcete to.